De Strijd om de Fortuna Carpaccio Bokaal barst weer los!
Maandag 10 Februari opent de HorecaevenTT in Assen weer haar deuren. Dè Horecabeurs voor Noord en Oost Nederland.
Veel Horeca mensen zullen deze beurs weer gaan bezoeken, op zoek naar efficiëntie, een verrassingen op het gebied van voeding en trends. Tijdens deze beurs vinden diverse kookwedstrijden plaats, wedstrijden op hoog niveau onder de vlag van EvenTTculinair.
Eén van die wedstrijden is de strijd om de Fortuna Carpaccio Bokaal.
Behalve de wisseltrofee, ligt er voor de winnaar ook een unieke ring klaar, een zilveren ring speciaal ontworpen voor Fortuna carpaccio. We streven er naar dat deze unieke ring een symbool wordt van vindingrijkheid en creativiteit in de keuken, het moet een eer zijn deze ring te mogen dragen. Het geeft aan dat je tot een unieke groep koks behoort die willen laten zien hoe fantastisch hun vak is.
Graag willen we de line up voor deze wedstrijd aan u bekend maken waarbij we beginnen met de titelverdediger:
1. Jordi Heemskerk Hilton Hotel Den Haag
2. Dennis Lanting Hotel De Meulenhoek Exloo
3. Nehaan Gigani Hilton Hotel Den Haag
4. Marty Hagen Restaurant The Corner Dedemsvaart
5. Gerard Haverkort Haverkort eten en drinken Slagharen
6. Rob Pijpstra Restaurant Parc Sandur Emmen
7. Michael Molenaar Restaurant Bij Qunis Lijnden
8. Serdar Karamanoglu Restaurant de Lichtmis Nieuwleusen
9. Vera Kruijer Restaurant de Sluiswachter Dwingeloo
10. Marieke Knol Hotel ten Cate Emmen
11. Admund de Jong GrandCafe de Fabriek Dalfsen
12. Jelle Schepers Restaurants Stones Emmen
Niewsgierig geworden?
De wedstrijd vind
maandag 10 februari plaats
in de foyer van de hal vanaf 11.00
Meer berichten