Dé toonaangevende horeca-vakbeurs voor Noord- en Oost-Nederland

10, 11 en 12 Februari 2025 in WTC Expo Leeuwarden.

Gebruik tijdens registratie relatiekaart code: hettwtc25

Let op, een KvK nummer is verplicht!

47 Anno Domini Vineyards "Wine by Design”

Een wijnhuis dat staat voor Innovatie, perfectie, passie en design. Elk element van het bedrijf wordt beïnvloed door deze cultuur, van de elegante architectuur van de wijnmakerij tot de state-of-the-art technologie van de gebruikte apparatuur. Naast innovatie is traditie en geschiedenis erg belangrijk. Het is een familiebedrijf dat al 3 generaties van vader op zoons is overgegaan
 
Respect voor de natuur, het milieu en de grond waarop verbouwd wordt zijn belangrijke waarden voor het verbouwen en produceren van de wijnen. Een groot deel van de wijnen zijn Bio en Vegan gecertificeerd.
 
Het wijnhuis ontleent haar naam aan de datum 47 Anno Domini, het jaar waarin de bouw van een van de belangrijkste Romeinse wegen werd voltooid, de Claudia Augusta, in opdracht van de keizer Claudius. De wijngaarden groeien langs deze historische weg.

Tijdens het HorecaEvenTT zal Igor Mazzarotto, de vinoloog van het wijnhuis, u de wijnen laten proeven en verschillende demonstraties geven. Igor werkt sinds 2012 bij dit wijnhuis, heeft inmiddels bijna 20 jaar ervaring in de wijnindustrie en is een expert in de wijnen uit Friuli, Piemonte, Sicilië, Puglia, Toscane en natuurlijk uit Venetië waar het wijnhuis gevestigd is.

Zijn interesse in wijn begon al op een vroege leeftijd. Hij groeide op in het dorpje Torre di Mosto (Mosto is het Italiaanse woord voor most, het druivensap dat ontstaat na de eerste fermentatie), in een
boerenfamilie. Hier komt zijn passie voor het land en alles wat zij produceert vandaan. Toen hij 5 jaar oud was is hij tijdens de druivenoogst een halve dag zoek geweest. Uiteindelijk, na een hectische zoektocht, werd hij slapend gevonden in een oud houten wijnvat, misschien had hij de wijn geproefd… maar dat kan hij zich niet meer herinneren! Zijn fascinatie voor wijn en het wijn maken heeft ervoor gezorgd dat hij verschillende studies en cursussen tot sommelier gevolgd heeft. Ook heeft hij van verschillende koks geleerd om de beste wijn/spijs combinaties te maken.

Kom Igor ontmoeten en leer alles over de fantastische wijnen van 47 Anno Domini in de wijnbar op de stand van Schiava (standnunmmer 3110)


 

Meer berichten

Nieuwsarchief

April 2024
» 15-04-2024
Voor de komende 3 jaar de horeca groothandel, totaalleverancier en partner voor de horecaondernemer en grootverbruiker in het no
» 15-04-2024
Mensen blij maken en verrassen met heerlijke snacks, dat is de missie van Van Geloven!
» 15-04-2024
Smaakmaker sinds 1925 weer aanwezig tijdens HorecaEvenTT 2025!
» 15-04-2024
P-Services x HorecaEvenTT 2025!
» 15-04-2024
HorecaEvenTT 2025 - groter dan ooit!
» 15-04-2024
Fresh Fruit Express weer van de partij in WTC Expo Leeuwarden!

December 2023
» 11-12-2023
Go-Tan in Leeuwarden
» 11-12-2023
Lokettaria zal in 2024 aanwezig zijn tijdens HorecaEvenTT
» 11-12-2023
Altijd al een betaalbaar eigen biermerk op de tap willen hebben?
» 11-12-2023
Met ruim 120m2 stand oppervlakte is de stand van GastroSupply niet te missen tijdens HorecaEvenTT 2024!
» 11-12-2023
Sponsor van EvenTTCulinair én natuurlijk deelnemer tijdens HorecaEvenTT 2024: Bakkerij Carl Siegert
» 11-12-2023
Kaas met een verhaal 🧀!

November 2023
» 21-11-2023
Bestel nu je entree bewijs ❗
» 20-11-2023
Speciaal bier liefhebbers opgelet ❗
» 15-11-2023
Een bijzonder bericht voor een bijzondere standhouder ❗
» 15-11-2023
Een nieuwe deelnemer, welke wij voor de eerste keer mogen verwelkomen: Well of Wine
» 15-11-2023
nieuwe deelnemers aan onze online deelnemerslijst
» 15-11-2023
Een samenwerking welke al bijna niet meer los van elkaar te zien is, Bidfood en HorecaEvenTT!
» 15-11-2023
een wereld die sterk onderhevig is aan trends en mondiale invloeden
» 15-11-2023
Gastvrijheid is van oudsher het domein van de horeca.
» 15-11-2023
Ontzorgen in kleinbouw, renovatie, planmatig onderhoud en dagelijks serviceonderhoud van jouw bedrijf?
» 15-11-2023
Jouw eigen gin al vanaf 6 flessen mogelijk!
» 15-11-2023
Tijd voor vernieuwing! Deze nieuwe producten mag je niet missen tijdens Horeca EvenTT❗
» 15-11-2023
Innovatief assortiment patisserie, chocolade/bonbons, koffiekoekjes, bake-off brood & snacks? De Groot Edelgebak
» 15-11-2023
Een standhouder welke de laatste 15 jaar al onafgebroken te vinden is tijdens HorecaEvenTT!
» 15-11-2023
Een aanpassing in de wedstrijden van EvenTTCulinair!
» 15-11-2023
Exclusieve A-merken in het vriesvers-segment met onder andere Dé Kroket, Dé Hitterbal en Dorada?
» 15-11-2023
Durf jij het dit jaar aan? 🏆
» 15-11-2023
Groothandel Alert❗
» 15-11-2023
Advies over apparatuur, disposables, schoonmaakmiddelen, frituurolie of ijs? Bouhof Horeca
» 15-11-2023
Dé partner voor horeca en industriële bedrijven? LEVO!

Februari 2023
» 11-02-2023
Schulp vruchtensappen, Puur sap voor de liefhebber!
» 11-02-2023
Volop vernieuwing, inspiratie en voordeel bij Remia!
» 09-02-2023
VHC ActiFood in nieuwe huisstijl op HorecaEvenTT
» 07-02-2023
De strijd om de Fortuna Carpaccio Bokaal, beleeft dit jaar zijn eerste Lustrum
» 07-02-2023
Tijdens het HorecaEvenTT presenteert Dutch Spirits Company een nieuw concept van ready to drink cocktails
» 01-02-2023
BraveBalls de smaakvolle, volwaardige snackvariant gemaakt van verse groenten
» 01-02-2023
Introductie van Friesdrank op het HorecaEvenTT

Januari 2023
» 27-01-2023
Cru68 en de Amsterdamse Frisdrank Fabriek voorzien Friesland van duurzame en biologische frisdranken
» 26-01-2023
In 2023 starten met de verkoop van producten zonder toegevoegde suikers, smaak- en conserveringsmiddelen?
» 20-01-2023
Grutte Pier Brouwerij meer dan een brouwerij alleen
» 20-01-2023
EvenTTCulinair, culinaire topwedstrijden gekoppeld aan gastvrijheidswedstrijden voor professionals
» 20-01-2023
Doritos Nachos, altijd de lekkerste nachos voor jouw gasten
» 20-01-2023
De strijd om de Fortuna Bokaal zal bijna losbarsten, wie durft de strijd aan te gaan?
» 19-01-2023
Breng een bezoek aan stand 2.202 van De Klok Dranken in de nieuwe drankenhal
» 19-01-2023
Ontdek Frosttail op stand 5600 van Slush Concepts
» 19-01-2023
VOL5 “Jus de Vegetable” - De smakelijkste basissaus zonder vlees
» 12-01-2023
Cru68 samen met Dam Dranken op HorecaEvenTT
» 12-01-2023
Geniet van het ontstaan van een bloem in je theeglas van Flora Tea
» 12-01-2023
VHC ActiFood B.V. pakt na een aantal jaren afwezigheid groots uit tijdens HorecaEvenTT
» 12-01-2023
Melitta Professional Coffee Solutions B.V. Passie voor koffiegenot sinds 1908
» 12-01-2023
Sinalco één van de oudste frisdrankmerken ter wereld
» 12-01-2023
Levo de olie en saus specialist voor de horeca
» 12-01-2023
Payned neemt alle administratieve en juridische zaken over m.b.t. uw personeel
» 12-01-2023
Van Geloven presenteert zijn merken op HorecaEvenTT
» 12-01-2023
Project Totaal Okido deelnemer HorecaEvenTT
» 12-01-2023
Bakkerij Carl Siegert Sinds 1891 BV deelnemer HorecaEvenTT
» 12-01-2023
Koppert Cress zal dit jaar als sponsor aanwezig zijn tijdens EvenTT Culinair 2023!
» 09-01-2023
Data HorecaEvenTT 2024 bekend!
» 09-01-2023
HorecaEvenTT klaar voor februari 2023

November 2022
» 10-11-2022
HorecaEvenTT 2023: WTC Expo - neem de proef op de som!

Februari 2022
» 22-02-2022
HorecaEvenTT verhuisd naar WTC Expo Leeuwarden

December 2021
» 15-12-2021
HorecaEvenTT 2022 verplaatst

Februari 2021
» 04-02-2021
HorecaEvenTT 2021 Geannuleerd

Oktober 2020
» 27-10-2020
HorecaEvenTT 2021 verplaatst naar 19-20-21 april

Februari 2020
» 25-02-2020
Winnaar Fortuna Carpaccio Bokaal 2020
» 25-02-2020
Overzicht van alle winnaars van EvenTTCulinair 2020
» 07-02-2020
HorecaEvenTT presenteert line-up voor Grand Prix
» 05-02-2020
WerkVloerCoach, de vernieuwende opleiding voor het middenmanagement
» 05-02-2020
Meer verdienen aan je drankverkoop, Van Duijnen Horeca Service legt uit hoe
» 05-02-2020
Yourpos Afrekensystemen – Als service ertoe doet

Januari 2020
» 31-01-2020
De Strijd om de Fortuna Carpaccio Bokaal barst weer los!
» 24-01-2020
Koninklijke ERU - kazen die zich thuis voelen
» 24-01-2020
Bereila, specialist in foodservice dispensers en automatische sausdoseersytemen.
» 21-01-2020
Line-up deelnemers Grand Prix EvenTT Culinair 2020!
» 21-01-2020
De line up voor de wedstrijd Innovatieve Chef!
» 21-01-2020
eMeals Onbezorgd - Bezorgd
» 17-01-2020
Moj op HorecaEvenTT
» 15-01-2020
Schiava presenteert weer met trots haar exclusieve pasta merk Voiello
» 09-01-2020
Nieuw op HorecaEvenTT 2020: VKF Renzel
» 09-01-2020
​FOOX Groothandel en horeca-totaalleverancier - Hartelijk geleverd!
» 09-01-2020
Krikke Culinair pakt groots uit tijdens HorecaEvenTT 2020
» 09-01-2020
Bakker Vakkeuken - “ambacht maakt het verschil”
» 09-01-2020
Veltman Vis Service - liefde voor het vak
» 09-01-2020
Fortuna Carpaccio Bokaal wedstrijd tijdens HorecaevenTT 2020 in Assen
» 09-01-2020
VersTrade: dé duurzame foodprofessional
» 09-01-2020
Interfastfood Raalte groter tijdens HorecaEvenTT met compactere en slimmere apparatuur
» 09-01-2020
eMeals helpt bezorgrestaurants weer in het zadel!
» 09-01-2020
Marcel Heintzberger verantwoordelijk voor de wedstrijdkeuken tijdens EvenTTCulinair
» 09-01-2020
New in 2020 - Craft Beer Wall voor brouwers

Oktober 2019
» 24-10-2019
Madame Cocos - schep, bak en serveer!
» 24-10-2019
Hoe WAB-proof is uw organisatie? Test het op HorecaEvenTT!

April 2019
» 30-04-2019
Een gewaarschuwd mens

Februari 2019
» 08-02-2019
Er is nog plaats voor een succesvolle makelaar!
» 07-02-2019
Gratis ijs bij een boerderijs vriezer tijdens HorecaEvenTT
» 07-02-2019
Prachtige beursactie De Leckere tijdens HorecaEvenTT
» 07-02-2019
Bij een bestelling van Pure Olive Oil & Bio Olive Oil tijdens HorecaEvenTT ontvangt u 250 ml cadeau
» 07-02-2019
Beursaanbieding Odenwald Backery
» 06-02-2019
Bestelmar verbetert bestellen in de horeca
» 06-02-2019
Coachen Kennuz brengt met gecertificeerde trainers jouw team naar een hoger niveau
» 05-02-2019
Felix Cohen al 140 jaar voorraadhoudend importeur
» 05-02-2019
ACAI BOWLS OP HORECAEVENTT ASSEN 2019
» 01-02-2019
Horeca Netwerk brengt team van vrienden mee voor inspiratie tijdens HorecaEvenTT 2019
» 01-02-2019
Bereila FRETUS Tubedispenser Set
» 01-02-2019
NIEUW! Frisian's Best Pulled Meat Sauce te bestellen tijdens HorecaEvenTT 2019
» 01-02-2019
Felix Cohen gespecialiseerd leverancier aan groothandel en horeca
» 01-02-2019
Een Veilig Gevoel, als het gaat over veiligheid op de werkvloer
» 01-02-2019
Proef de nieuwe Vegetarische "Ei-carpaccio" van Fortuna en Eggiedays tijdens HorecaEvenTT 2019

Januari 2019
» 30-01-2019
SelektMeat organiseert kookwedstrijd tijdens de beurs Horeca-evenTT Assen
» 28-01-2019
47 Anno Domini Vineyards "Wine by Design”
» 24-01-2019
Kampioen Pizza bakken komt naar HorecaEvenTT 2019
» 24-01-2019
Ook SANTEXO kunt u weer vinden op HorecaEvenTT
» 18-01-2019
Top-Barista & Nederlands Kampioen Latte Art naar HorecaEvenTT 2019
» 17-01-2019
HorecaEvenTT 2019 Uitverkocht!
» 17-01-2019
Ambachtelijk Italiaans ijs van Menodiciotto
» 04-01-2019
Picabia Opleidingen komt met zeer scherpe beursaanbiedingen

December 2018
» 20-12-2018
Indasia presenteert zich op HorecaEvenTT 2019
» 14-12-2018
Carpaccio wedstrijden tijdens HETT 2019

November 2018
» 29-11-2018
Horeca Netwerk nu officiële inspiratiepartner van HorecaEvenTT Assen

Februari 2018
» 01-02-2018
EbikeDelivery : Kostenbesparend, duurzaam en innovatief

Januari 2018
» 31-01-2018
Lijfering presenteert Brouwerij Martinus tijdens HorecaEvenTT Assen
» 30-01-2018
“Piazza della Schiava”
» 30-01-2018
​Genomineerden Leermeester van het Noorden 2018 zijn bekend
» 30-01-2018
Noorderpoort actief tijdens HorecaEvenTT in Assen
» 26-01-2018
KassaNet Nuus presenteert tijdens HorecaEvenTT Postmatic en bied u een mooie beurskorting
» 12-01-2018
Wijnkoperij de Kasteelhoeve
» 09-01-2018
Krikke komt met een nieuw Foodplein tijdens HorecaEvenTT

December 2017
» 19-12-2017
Streekproductenplein in nieuw jasje!!!

November 2017
» 13-11-2017
Een wereld van wijn op HorecaEvenTT 2018


  •  
  •  
  • Horecabier
  • Werkstof
  • Amsterdamse Frsdrank Fabriek
  • Cheffix
  • 4-hospitality
©2024 Horeca EvenTT | Realisatie: Insite Design vorm & code